Företagspresentation

b&e promotion startades i februari 2002 av Kenneth Bergkvist och Uffe Eriksson och är ett företag inom profil- och presentbranschen.
Hos oss finner ni de ledande varumärken som finns på marknaden.
Vi sätter en ära i att hjälpa våra kunder att på bästa sätt profilera sig utåt. Inga uppdrag är för stora eller för små.
Genom att kombinera erfarenhet, djupa kunskaper och serviceanda är vårt mål att uppnå ett långsiktigt, ömsesidigt och fördelaktigt samarbete som bidrar till en positiv utveckling för våra kunder!

De fyra hörnstenarna i vår verksamhet är:

- Våra kunder
- Kvalitet i allt
- Service
- Komplett sortiment

- Vi kan profilkläder, profilprodukter, presentreklam och yrkeskläder.

Affärsidé

b&e promotions affärsidé är att kunna  erbjuda snabba leveranser och ha ett komplett urval av produkter. Vi har alla produkter ni behöver för att kunna ge ert företag en stark och tydlig profil. Inga uppdrag är vare sig för stora eller för små. Lägg till detta en erfarenhet inom denna bransch som sträcker sig 20 år tillbaka.

 

- Den erfarenheten ger er som kund en trygghet i form av rätt produkt i rätt tid!

Miljötänk

Vårt mål är att tillgodose kundernas och andra intressenters krav på ett sätt som har så liten inverkan på miljön som möjligt. Redskapen för detta är en miljöhänsyn i planering och upphandling, konkreta målsättningar och regelbundna avstämmningar.

Vi skall bedriva verksamheten i enlighet med gällande miljölagstiftning samt uppnå de av myndigheterna fastställda miljökraven.